piektdiena, 2015. gada 12. jūnijs

.....

Vasaras brīvdienas jau ieskrējušās, bet joprojām atmiņā ataust mūsu 4.klases noslēguma eksursija kopā ar vecākiem uz Valmieru un Dikļiem.
 Laiks mūs lutināja ar siltu sauli, lai sajūtu takā varam doties basām kājām. Dažiem šī varbūt bija pirmā reize šogad, kad tika noautas kurpes un izbaudīta baskāju pastaiga pa meža takām, pārvarot dažādus interesantus šķēršļus. Jauki, ka arī vecāki drosmīgi devās līdzi un izbaudīja meža taku burvību. Pēc gājiena pa čiekuriem, stikla šķiedras bumbiņām, mulču un dažādām citām lietām, kājas bija saņēmušas fantastisku masāžu.
Relaksācijai pēc meža pastaigas labi iederējās brauciens ar Gaujas tramvaju.
Ļoti pārsteidza Dikļu ciemats ar savu sakoptību, mieru, laipno bibliotekāri, kura mums sagādāja iespēju kultūras namā pakavēties atmiņās par pirmajiem sešiem skolas gadiem un pēc tam izveda ekskursijā pa rakstnieka Vika pasaku taku.
Gandarījums par to, ka jūsu vecāki bija vienkārši, jauki, atrada laiku, lai kopīgi paceļotu, atpūstos. Paldies Ģirta mammai Ancei, kura šoriez parūpējās par spēlēm un atrakcijām.
Protams, liels paldies par sagādāto pārsteigumu.:))
Par to, ka visi šo dienu izbaudīja, manuprtāt, liecināja fakts, ka neviens nesteidzās uz mājām, izbaudīja šo dienu, atpūtās. Ļoti jauki beigās izteicās Saules mamma Baiba- tāda jauka pēcgarša.
Lai jums visiem jauka, saulaina vasara! Uzkrājiet spēkus, ēdiet daudz ogas, lai varat enerģijas pilni uzsākt jaunu posmu 5.klasē!
( pačukstēšu- jūs būsiet ne vairs 7, bet reāli 8)