piektdiena, 2015. gada 10. aprīlis

Ceturtdiena skolā

Konkursa "Mazais erudīts" rezultāti zināmi. Mūsu klases erudītākie skolēni šinī gadā ir Ģirts-1.vieta, Niks- 2.vieta, Saule- 3.vieta. Apsveicam uzvarētājus!
Dienas otrajā pusē mēs visi gājām uz skolas zāli, kur mazie pirmskolnieki sniedza pavasara koncertu. Interesanti pavērot mazos ķiparus dziedot, dejojot. Arī paši kādreiz tādi mazi bija.
Koncerta noslēgumā pasniedzām mazajiem dāvanas. Jau kādu laiku klasē gaidīja šo jauko dienu pašu šūtās mīkstās rotaļlietas. Jānis ar Niku uzšuva krāsainus koala lācīšus. Dīna, Alens šuva žirafes, Saule- pūcīti, Ģirts- zaķi. Saules mamma arī mājās pastrādāja un dāvanai sagatavoja vēl vienu žirafi. Cerams, ka mazuļiem būs prieks spēlējoties ar mūsu rotaļlietām.

otrdiena, 2015. gada 7. aprīlis

Mazais erudīts

Šodien, 7.aprīlī, skolā notika konkurss sākumskolēniem "Mazais erudīts".
Visas atbildes uz jautājumiem bija jāiesniedz ar balsošanas pultīm. Bērniem tas ļoti patika, jo bija kaut kas jauns, savādāks. Jautājumu bija daudz- par dabu, literatūru, matemātiku, populāriem cilvēkiem, dažādiem objektiem, jāatmin dažas mīklas un daudz kas cits. Vārdu sakot bija japarāda sava erudīcija.
Kā veicās, to uzzināsim ceturtdien, kad diplomus saņems 3 erudītākie skolēni no katras klases.

Pirmā deju atlases skate

31. martā Gulbenē notika deju kolektīvu pirmā atlases skate. Arī mūsu klases Dīna, Laura, Jānis un Ģirts centās skaisti uzstāsties, lai žūrija atzinīgi novērtētu kolektīva sniegumu. Tagad jācenšas ļoti labi sagatavoties galvenajai skatei 18.aprīlī. Lai veicas!